enveloppe icoon facebook zoeken

Donaties zijn welkom

Vanaf 2004 kan je hier gratis orakels raadplegen en informatie zoeken. Dit gaat niet vanzelf. Het kost tijd en geld om deze website te onderhouden. Ik waardeer uw donatie.
IBAN NL67 ABNA 0547202350
t.n.v. J. Visbeek

tarotkaart Munten 2

Je bent zelf het orakel!

Veel mensen zoeken het mysterie van het leven buiten zichzelf. Ze denken dat een relikwie, een heilig boek of een ufo hogere machten zijn. De waarheid is echter dat wat mensen buiten zichzelf zoeken, in de mens zelf zit. Elk antwoord, vertrouwen, liefde en kracht zit in jezelf. De orakels moet je zien als een gereedschap om je onderbewuste naar de oppervlakte te brengen. En omdat het orakel een hulpmiddel is, werkt het ook met de computer. Essentieel bij het aanboren van het mysterie is dat je moet geloven in het ritueel, maar vergeet ook nooit dat het ritueel op zichzelf een illusie is. Het geloof in het ritueel opent het kanaal tussen je ware zelf en het Universum.

De Tarot raadplegen

Hier kan je de tarotkaarten leggen met de Rider Waite Tarot. De leggingen op deze website zijn numerologisch gegroepeerd op basis van het aantal getrokken kaarten. Bij de leggingen wordt niet gewerkt met omgekeerde kaarten.

1 kaart

nu
alles in één kaart
2 kaarten

keuze
tegenstelling of dilemma
3 kaarten

groeiproces
tegenstelling met oplossing
4 kaarten

inzicht
met 4 perspectieven
5 kaarten

dynamiek
van een groep
6 kaarten

analyse
van een systeem
7 kaarten

zevenstapper
naar zelfverwezenlijking

Enkele tips:

 

tarotkaarten
Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 20 februari 2024 © 2004-2024