enveloppe zoeken

Artikelen van Jeroen Visbeek

De meeste opgenomen artikelen zijn fragmenten uit mijn boeken. De biografieën zijn volledig opgenomen op deze website. De artikelen over onze cultuur vormen de kern van mijn model van de tijdgeest.

Horoscoop met de getallen

Met de numerologie kan je inzicht krijgen over jezelf en je levensloop. Ieder mens heeft met zijn geboortedatum en geboortenaam een uniek getallenstelsel dat dienst doet als gids. Hier kan je een numerologische geboortehoroscoop laten berekenen en een advies voor je huidige situatie lezen. Persoonlijk gebruik ik de numerologie niet op deze manier, maar iedereen heeft zo zijn voorkeuren.
 Numerologie berekenen 
Te berekenen dag
Geboortedag
Geboortenaam
De berekening gaat automatische als je iets wijzigt.

Levensopdracht
Levensfase
Persoonlijk jaargetal
Persoonlijk maandgetal
Persoonlijk daggetal
Ascendant
Fundament
Verlangen
Zielsgetal
Bezieling
 Lees de karakters van de getallen 

Hier kan je de karakters lezen die in de duiding van de horoscoop worden gebruikt.

Meestergetal 33

Als je geboortegetal of naamgetal 33 is ben je spiritueel en voel je je verbonden met de natuur en het bovennatuurlijke. Je bent standvastig, betrouwbaar en vrijgevig, op anderen maak je een bescheiden indruk. Je houdt van kinderen en dieren en behandelt ze met respect. Anderen hebben de indruk dat ze je alles kunnen vertellen omdat jij ze begrijpt. Je ontzegt jezelf onterecht regelmatig dingen voor het welzijn van anderen. Je ziet er graag chique gekleed uit. Seksueel ben je op je partner gericht en niets gaat je te ver om hem of haar te bevredigen. Lees ook de betekenis van het getal 6.

Lees over de methode

disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 5 november 2019