enveloppe zoeken

Artikelen van Jeroen Visbeek

De meeste opgenomen artikelen zijn fragmenten uit mijn boeken. De biografieën zijn volledig opgenomen op deze website. De artikelen over onze cultuur vormen de kern van mijn model van de tijdgeest.

Horoscoop met de getallen

Met de numerologie kan je inzicht krijgen over jezelf en je levensloop. Ieder mens heeft met zijn geboortedatum en geboortenaam een uniek getallenstelsel dat dienst doet als gids. Hier kan je een numerologische geboortehoroscoop laten berekenen en een advies voor je huidige situatie lezen. Persoonlijk gebruik ik de numerologie niet op deze manier, maar iedereen heeft zo zijn voorkeuren.
 Numerologie berekenen 
Te berekenen dag
Geboortedag
Geboortenaam
De berekening gaat automatische als je iets wijzigt.

Levensopdracht
Levensfase
Persoonlijk jaargetal
Persoonlijk maandgetal
Persoonlijk daggetal
Ascendant
Fundament
Verlangen
Zielsgetal
Bezieling
 Lees de karakters van de getallen 

Hier kan je de karakters lezen die in de duiding van de horoscoop worden gebruikt.

Persoonlijkheidsgetal 3

Je beoordelingsvermogen over wat wel en niet haalbaar is functioneert niet altijd optimaal, waardoor je soms moeite hebt om besluiten te nemen, dit doordat je nooit rechtstreeks op je einddoel afgaat, maar dit tracht te bereiken via allerlei omwegen. De juiste inzet is altijd aanwezig, maar tegelijkertijd doen zich allerlei situaties voor waardoor je wel genoodzaakt wordt van de door jou gekozen weg af te wijken.
Je bent een vlotte prater wat in je voordeel werkt wanneer je in moeilijke situaties terechtkomt, tevens zul je hierdoor veel vrienden bezitten omdat ze graag in je onderhoudend gezelschap verkeren. Jij voelt je gelukkig wanneer je een ander gelukkig hebt gemaakt. Ondanks je eigen onzekerheid ben je heel goed in staat een ander uit zijn of haar onzekerheid te halen.
Je probeert altijd een stevige basis te creëren voor je gezin en de verantwoordelijkheid daarvoor neem je heel serieus. Je zult je huis met smaak inrichten, en nooit klaar zijn met bouwen of verbouwen om het nog meer te verfraaien.
Je uithoudingsvermogen is goed zeker wanneer het om relaties gaat. Je bezit een rusteloze energie die je in staat stelt om snel van ziektes en tegenslagen te herstellen.
Je houdt van reizen en elke mogelijkheid daartoe pak je met twee handen aan, of het nu om een exotische verre reis gaat of een dagje naar de dierentuin. Kijk uit dat je niet te veel tegelijk aanpakt, omdat je talenten dan verloren gaan, richt je liever op één ding en specialiseer je daarin om tot de beste resultaten te komen.

Lees over de methode

disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 5 november 2019