enveloppe zoeken

Onthulling van het geheim van de Wijzen

In het boek Wat de Wijzen al wisten laat Jeroen Visbeek zien hoe zij de geboorte van Jezus en daarmee het begin van de christelijke beschaving uit de sterren konden aflezen. Lees meer …

boekomslag Wat de wijzen al wisten

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

⚠ De url van de opgevraagde pagina is gewijzigd naar
tijdgeest.eu/dierenriemmodel/peroonlijk-levensverhaal

Optekening van uw levensverhaal

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het levenscyclusmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens voor de aantrekkelijke prijs van 75 euro.

Dit kunt u verwachten

 • Uw levensverhaal in ca. 2 pagina's A4 (ongeveer 1500 woorden), alleen tekst in digitale vorm (bladerbaar pdf-bestand en Word-bestand).
 • Het verhaal beschrijft uw astrologische levensfases aan de hand van keerpunten en periodes in uw leven, het bevat geen horoscoop.
 • Het verhaal eindigt bij de huidige fase. Het bevat geen adviezen of een toekomstvoorspelling. De toekomstige fases worden kort benoemd. Elk levensverhaal is werk in uitvoering. De vastlegging is een momentopname. Meestal kan pas na de steenbokfase (na de pensionering) een definitieve balans worden opgemaakt.
 • Het resultaat hangt mede af van de bereidheid om uzelf (figuurlijk) bloot te geven. Hoe meer de informatie, hoe beter! Uiteraard bepaalt u de inhoud van uw eigen levensverhaal.
 • Alle verstrekte informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Werkwijze

 • Eerst bespreken we uw wensen en daarna ontvangt u een vragenlijst.
 • Na ontvangst van de ingevulde vragenlijst houden we een uitgebreid interview. Voor het interview moet u rekenen op maximaal 3 uur.
 • Voor het interview kunt u foto's, video's en/of voorwerpen meenemen, welke voor u belangrijk zijn.
 • Het interview wordt gehouden in de buurt van het station in Deventer. Tegen een meerprijs kan het ook op een andere locatie worden gehouden.
 • U ontvangt ter controle uw verhaal waarna uw opmerkingen in 1 correctieronde worden verwerkt.
 • Binnen twee weken na het interview ontvangt u het levensverhaal.
 • Alle correspondentie gaat per email.

Meer mogelijkheden

Zou u juist graag een levensverhaal van uw partner of een goede vriend(in) laten schrijven, of een jubileumboek willen laten maken ter ere van een jubilaris, geliefde, uw gemeente, dorp, bedrijf of vereniging? Of wilt u een uitgebreider verhaal op papier met een kaft en afbeeldingen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wilt u zelf uw biografie schrijven? Of heeft u al aantekeningen liggen en wilt u die laten redigeren? Maar wellicht heeft u daar wat ondersteuning bij nodig bij de indeling van de levensfases.

Wat uw wensen ook zijn, ik help u graag. Samen zorgen we ervoor dat uw verhaal af komt.

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 22 juli 2020