enveloppe icoon facebook zoeken

Donaties zijn welkom

Vanaf 2004 kan je hier gratis orakels raadplegen en informatie zoeken. Dit gaat niet vanzelf. Het kost tijd en geld om deze website te onderhouden. Ik waardeer uw donatie.
IBAN NL67 ABNA 0547202350
t.n.v. J. Visbeek

tarotkaart Munten 2

Astrologie: meer dan horoscopen

De astrologie is verdeeld in twee hoofdstromingen: de beoordelende en de natuurlijke.

De beoordelende astrologie is meer doelgericht en verlangt van een astroloog dat hij of zij aan de hand van een horoscoop een duidelijk oordeel of zelfs een verklaring geeft van iemands karakter, en soms een voorspelling omtrent een toekomstige gebeurtenis doet.

De natuurlijke astrologie houdt zich bezig met natuurlijke cycli en ritmes zoals die van de Zon en Maan en past de principes van de twaalf dierenriemtekens toe op verschillende maatschappelijke onderwerpen, zoals financiële, medische en volkenkundige astrologie.

Jeroen Visbeek houdt zich voornamelijk bezig met de natuurlijke astrologie (zonder horoscopen). Bij zijn analyses over o.a. de tijdgeest, gebruikt hij de cyclus van de precessie, de cyclus en karakters van de twaalf dierenriemtekens, de vier elementen, het oerprincipe yin en yang, en de numerologie.

 
kaarten zie ook landen van de wereld
kaart karakters volken europa Oostenrijk ItaliŽ Nederland Denemarken Zweden Duitsland BelgiŽ Frankrijk Spanje Portugal Zwitserland Bulgarije Griekenland Polen Wit-Rusland Engeland Ierland Rusland Cyprus RoemeniŽ Hongarije KroatiŽ AlbaniŽ Slowakije TsjechiŽ BosniŽ MacedoniŽ ServiŽ Noorwegen Finland Estland Letland Litouwen IJsland OekraÔne MoldaviŽ SloveniŽ GeorgiŽ ArmeniŽ Schotland Wales Noord-Ierland Luxemburg Kosovo Montenegro Turkije

klik op een land

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 29 september 2022 © 2004-2022