enveloppe icoon facebook zoeken

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

voorkant boek biografie Adolf Hitler

prijs € 18,90

Nederlands
24 juli 2020
ISBN 9789083025841
paperback
74 pagina's
kleur met afbeeldingen
15,2 x 22,8 cm
Uitgeverij Zodiak

Leverbaar bij elke (internet)boekwinkel zoals:

AKO | Bol | Bruna

Architect van het kwaad

Het levensverhaal van Adolf Hitler volgens het Dierenriemmodel

Auteur: Jeroen Visbeek

Geen enkel historisch figuur roept zoveel controverse op als Adolf Hitler. De meesten walgen van de man die de Joden uitmoordde, enkelen bewonderen heimelijk zijn daadkracht en wereldwijd vereren neonazi's hem als een halfgod.

De geest van Hitler is nog alom aanwezig. Zolang ouders hun zonen nog geen Adolf noemen, zolang nummerborden met de lettercombinaties SA en SS niet worden uitgegeven, zolang hitlersnorretjes worden geplakt op Amerikaanse presidenten, of zolang de Holocaust nog wordt ontkend, tot die tijd schuilt Hitler in ons onbewuste als de postmoderne verpersoonlijking van de duivel.

Maar wie was Hitler werkelijk? In deze biografie vertelt Jeroen Visbeek zijn levensverhaal met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Deze cyclus begint met de geboorte van Ram en eindigt met het sterven in Vissen. In twaalf levensfases worden vele facetten van zijn persoonlijkheid belicht: zijn afstotelijke, maar ook zijn aantrekkelijke kanten, zijn eenzame jeugd, zijn vriendschappen en relaties met vrouwen, zijn complexen en moorddadige drijfveren, en de onmiskenbare gaven en talenten die zijn opmars mogelijk maakten maar ook tot zijn ondergang leidden.

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 29 september 2022 © 2004-2022