enveloppe zoeken

Onthulling van het geheim van de Wijzen

In het boek Wat de Wijzen al wisten laat Jeroen Visbeek zien hoe zij de geboorte van Jezus en daarmee het begin van de christelijke beschaving uit de sterren konden aflezen. Lees meer …

boekomslag Wat de wijzen al wisten

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

voorkant boek biografie Adolf Hitler
koop het papieren boek bij Lulu

Koop de papieren uitgave bij lulu.com
prijs € 13,07
Paperback, 68 pagina's, kleur, met foto's en afbeeldingen, 15,24 x 22,86 cm
2018

Koop het e-boek bij Lulu

Koop het e-boek bij lulu.com
prijs e-boek € 0,99
ePub-formaat, zonder afbeeldingen
2018

Adolf Hilter, een astrologisch levensverhaal

Auteur: Jeroen Visbeek

Geen enkel historisch figuur roept zoveel controverse op als Adolf Hitler. De meesten walgen van de man die de Joden uitmoordde, enkelen bewonderen heimelijk zijn daadkracht en wereldwijd vereren neonazi’s hem als een halfgod.

De geest van Hitler is nog alom aanwezig. Zolang ouders hun zonen nog geen Adolf noemen, zolang nummerborden met de lettercombinaties SA en SS niet worden uitgegeven, zolang hitlersnorretjes worden geplakt op Amerikaanse presidenten, of zolang de Holocaust nog wordt ontkend, tot die tijd schuilt Hitler in ons onbewuste als de postmoderne verpersoonlijking van de duivel.

Maar wie was Hitler werkelijk? In deze biografie vertelt Jeroen Visbeek zijn levensverhaal met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Deze cyclus begint met de geboorte van Ram en eindigt met het sterven in Vissen. In twaalf levensfases worden vele facetten van zijn persoonlijkheid belicht: zijn afstotelijke, maar ook zijn aantrekkelijke kanten, zijn eenzame jeugd, zijn vriendschappen en relaties met vrouwen, zijn complexen en moorddadige drijfveren, en de onmiskenbare gaven en talenten die zijn opmars mogelijk maakte.

Bekijk de complete voorvertoning van dit boek of lees de inhoud op deze website.

disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 8 december 2019