enveloppe icoon facebook zoeken

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

voorkant boek Levensverhalen
koop het papieren boek bij Lulu

Koop de papieren uitgave
prijs € 14,03
Paperback, 73 pagina's, kleur, met foto's en afbeeldingen, 15,24 x 22,86 cm
2014

Koop het e-boek bij Lulu

Koop het e-boek
prijs e-boek € 2,99
PDF-formaat, 73 pagina's, kleur, met foto's en afbeeldingen
2014

De Levensmolen met de sterrenbeelden

Auteur: Jeroen Visbeek

Elk leven heeft een levenscyclus met een begin en een eind. Elk leven wordt eens geboren en gaat eens dood, elk leven heeft een jeugd, volwassenheid en ouderdom. Elk leven draait zijn rondjes in de levensmolen. Deze levenscyclus zit verborgen in de twaalf dierenriemtekens: het eerste teken ram wordt geboren uit de goddelijk vonk en het laatste teken vissen lost op in de Bron. De twaalf dierenriemtekens vertellen een Universele Levenscyclus. Jeroen Visbeek vertelt met deze levenscyclus van de sterrenbeelden, de levensverhalen van planten, dieren en de mens.

Bekijk de complete voorvertoning van dit boek.

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 16 juni 2022