enveloppe icoon facebook zoeken

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 390. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

voorkant boek De twaalf levensfases

prijs € 23,90

Nederlands
juli 2024
ISBN 9789083240909
paperback
240 pagina's
zwart-wit met afbeeldingen
15,2 x 22,8 cm
Uitgeverij Zodiak

Ook leverbaar als ePUB
prijs eboek € 6,00

Bestel boek

De twaalf levensfases

De levensloop van de mens beschreven met de cyclus van de sterrenbeelden

Auteur: Jeroen Visbeek

De twaalf levensfases van de mens beschrijft het leven aan de hand van de sterrenbeelden, van geboorte (Ram) tot sterven (Vissen). De auteur neemt je mee door de belangrijkste fases: zelfstandig worden in de kinderjaren (Stier), de dynamiek van de tienerjaren (Tweelingen), verliefdheid (Kreeft), het huwelijk (Leeuw), en tot slot het sterven.

Dit leven met een begin en eind is slechts één fase in een groter, circulair leven waarin ook bevruchting, reïncarnatie en een hemels leven een rol spelen. De auteur verweeft deze twee verhalen in het Dierenriemmodel, waarin de twaalf levensfases centraal staan.

Het verhaal van het lineaire leven begint met vier varianten: fysiologisch, cultureel, psychosociaal en spiritueel, die samen beschreven worden in een standaardlevensloop.

In het circulaire leven geeft de auteur een holistische beschrijving, van celniveau tot zielsniveau, en van biochemie tot levensenergie. Het begint met de vorming van zaad- en eicellen bij de ouders, vergelijkbaar met het ontstaan van leven in de oersoep. Na de bevruchting volgen de wonderlijke processen in de baarmoeder. Het zelfbewustzijn ontwaakt na de geboorte en, na het passeren van de poort van de dood, splitst het bewustzijn zich in een immanent en transcendent deel. Uiteindelijk lost de ziel op in de droomwereld, waarna een nieuwe cyclus kan beginnen.

Ontdek hoe deze diepgaande inzichten je begrip van het leven en de dood kunnen verruimen.

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 3 juli 2024 © 2004-2024