enveloppe zoeken

Onthulling van het geheim van de Wijzen

In het boek Wat de Wijzen al wisten laat Jeroen Visbeek zien hoe zij de geboorte van Jezus en daarmee het begin van de christelijke beschaving uit de sterren konden aflezen. Lees meer …

boekomslag Wat de wijzen al wisten

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

voorkant boek omslag De universele levenscyclus
koop het papieren boek bij Lulu

Koop de papieren uitgave
prijs € 14,64
Paperback, 562 pagina's, zwart-wit met afbeeldingen,
15,24 x 22,86 cm
2018

Koop het e-boek bij Lulu

Koop het e-boek
prijs e-boek € 4,95 (excl. BTW)
ePub-formaat, kleur met afbeeldingen
2018

De Universele Levenscyclus

Auteur: Jeroen Visbeek

De Universele Levenscyclus is een fascinerend verhaal over het bestaan, het heelal, over de mens en onze plaats in de kosmos. Dit verhaal bestaat uit twaalf perspectieven die de kaders vormen waarbinnen filosofie, wetenschap, metafysica en spiritualiteit samenkomen. Vanuit de verschillende disciplines lijken de twaalf perspectieven op zichzelf te staan, maar de losse delen komen samen in de numerologie en de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Zowel het heelal als de mens worden geboren, leven en sterven en keren weer terug naar de Bron.

Dit boek duikt in de diepte van tal van fenomenen die we direct maar vooral ook indirect waarnemen en onvermijdelijk stuiten we op het mysterie van God, het ongrijpbare bewustzijn, de wonderbaarlijke kwantummechanica, de raadsels van het leven, de stof, ziel en geest, kromming van ruimte, supersymmetrie, snaren, schoonheid, de oerknal, het multiversum, donkere energie, zwarte gaten, een kosmisch brein en de leegte. Elf van de twaalf perspectieven bevinden zich buiten ons blikveld, maar daar liggen de verborgen inzichten. Ga mee op reis naar de einder en ontdek de volheid van het bestaan.

Bekijk de complete voorvertoning van dit boek.

Deze hoofdstukken kunt u lezen op deze website: twaalf waarheidsperspectieven en de levenscyclus van het heelal.

disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 8 december 2019