enveloppe icoon facebook zoeken

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

voorkant boek De Vliegende Mens

prijs € 20,90

Nederlands
juni 2022
ISBN 9789083240923
paperback
216 pagina's
zwart-wit met afbeeldingen
15,2 x 22,8 cm
Uitgeverij Zodiak

Leverbaar bij elke (internet)boekwinkel zoals:

Bol | Bruna | Libris

 

De Vliegende Mens

gevechten om primeurs, klanten, macht en vrijheid

Auteur: Jeroen Visbeek

Reis mee met de turbulente geschiedenis van de vliegende mens aan de hand van de cyclus van de dierenriemtekens. Twee grote tijdperken liggen achter ons. De heroïsche Ram (1780-1900) steeg op met zijn luchtballon en de praktische Stier (1900-1920) bouwde vliegmachines. Nu gaat de gespleten Tweelingen (2020-2140) alle uitvindingen combineren in hybride toestellen met de vliegende auto als stip op de horizon.

In de geordende tijdperken krijgen de vele aspecten van de luchtvaart hun geëigende plaats; van de eerste waaghalzen tot de ruimterace van NewSpace, de techniek en veiligheid, en van angstaanjagende bommenwerpers tot de moordende concurrentie tussen de luchtvaartmaatschappijen. Voor de toekomst brengt de verduurzaming nieuwe uitdagingen.

Lees over de spannende strijd van de luchtvaartpioniers die de eersten wilden zijn, over de luchtgevechten tussen de wolkenridders en de prijsvechters die strijden om de klant. Maar ten diepste gaat deze strijd om het ideaal van vrijheid. Fasten your seatbelt!

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 29 september 2022 © 2004-2022