enveloppe icoon facebook zoeken

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

voorkant boek De Vliegende Mens

Koop paperback
prijs € 15,00
Paperback, 112 pagina's, kleur met afbeeldingen
15,24 x 22,86 cm
2009

Koop e-boek
prijs e-boek € 2,45
PDF-formaat, 118 pagina's, kleur met foto's
2010

De Vliegende Mens

Auteur: Jeroen Visbeek

Reis in dit boek mee met de turbulente geschiedenis van de vliegende mens aan de hand van de cyclus van de dierenriemtekens. Ram steeg op met de ballonvaart. De praktische Stier bouwde vliegmachines. De eerste helft van het Stiertijdperk werd beïnvloed door de technische (on)mogelijkheden. Het vliegtuig werd een geducht wapen in oorlogen. In de tweede helft van stier gingen vliegtuigen massaal mensen en goederen vervoeren. De luchtvaartmaatschappijen raakten in een moordende concurrentiestrijd.

Voor de toekomst staat de luchtvaart voor de uitdaging om duurzaam door te groeien. In 2010 begon er een nieuw hoofdstuk in het Tweelingentijdperk met de commerciële ruimtevaart. Fasten your seatbelt!

Bekijk de complete voorvertoning van dit boek.

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 24 juli 2021