enveloppe zoeken

Onthulling van het geheim van de Wijzen

In het boek Wat de Wijzen al wisten laat Jeroen Visbeek zien hoe zij de geboorte van Jezus en daarmee het begin van de christelijke beschaving uit de sterren konden aflezen. Lees meer …

boekomslag Wat de wijzen al wisten

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

voorkant boek levensverhaal van de spoorwegen
koop het papieren boek bij Lulu

Koop de papieren uitgave
prijs € 31,95
Paperback, 217 pagina's, kleur met afbeeldingen
15,24 x 22,86 cm
2014

Koop het e-boek bij Lulu

Koop het e-boek
prijs e-boek € 3,95
PDF-formaat, 217 pagina's, kleur met foto's
2014

Het levensverhaal van de spoorwegen

Auteur: Jeroen Visbeek

Jeroen Visbeek vertelt een verrassend verhaal over de geschiedenis van de spoorwegen met de twaalf tekens van de dierenriem. De spoorwegen werden in Engeland geboren in het ramtijdperk. In het tweelingentijdperk sloeg het spoorwegvirus over naar Europa. Het verhaal volgt dan verder de geschiedenis van de Nederlandse Spoorwegen, met hier en daar een klein uitstapje naar het buitenland.

Aan bod komen onder andere de gouden jaren van de stoomlocomotief, de lokale boemels, de pijnlijke rol van de spoorwegen in de Tweede Wereldoorlog, de wederopbouw, de privatisering in de jaren negentig, en een blik in de toekomst. Vissen zal tussen 2013 en 2032 het begrip spoorwegen vervagen in het grotere geheel van het openbaar vervoer. Hierna kan er weer een nieuwe cyclus beginnen.

Aan het eind geeft Jeroen Visbeek ook nog een persoonlijke en uitgebreide visie op de naoorlogse stationsarchitectuur.

Bekijk de complete voorvertoning van dit boek.

disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 8 december 2019