enveloppe zoeken

Onthulling van het geheim van de Wijzen

In het boek Wat de Wijzen al wisten laat Jeroen Visbeek zien hoe zij de geboorte van Jezus en daarmee het begin van de christelijke beschaving uit de sterren konden aflezen. Lees meer …

boekomslag Wat de wijzen al wisten

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

voorkant boek biografie Michael Jackson
koop het papieren boek bij Lulu

Koop de papieren uitgave
prijs € 12,94
Paperback, 58 pagina's, kleur, met afbeeldingen
15,24 x 22,86 cm
2018

Koop het e-boek bij Lulu

Koop het e-boek
prijs e-boek € 0,99
ePub-formaat, zonder afbeeldingen
2018

Michael Jackson, een astrologisch levensverhaal

Auteur: Jeroen Visbeek

Het fascinerende verhaal van The King of Pop vertelt Jeroen Visbeek met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Deze cyclus begint met de geboorte van Ram en eindigt met het sterven van Vissen.

Het excentrieke leven van MJ zat vol met magie, successen en controverses. De hoofdfiguren die als een rode draad door zijn leven lopen zijn Jehova, Peter Pan en zijn vader. Uiteindelijk werd hij bigger than life.

Bekijk de complete voorvertoning van dit boek of lees de inhoud op deze website.

disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 8 december 2019