enveloppe icoon facebook zoeken

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

voorkant boek biografie Michael Jackson

paperback € 18,90

Nederlands
28 augustus 2020
ISBN 9789083025896
paperback
86 pagina's
kleur met afbeeldingen
15,2 x 22,8 cm
Uitgeverij Zodiak

ePUB € 6,00

ePUB (eboek) zonder (gebruikersonvriendelijke) DRM

 koop eboek 

Leverbaar bij elke (internet)boekwinkel zoals:

AKO | Bol | Bruna

Gedreven door Perfectie

Het levensverhaal van Michael Jackson volgens het Dierenriemmodel

Auteur: Jeroen Visbeek

Het fascinerende leven van Michael Jackson vertelt Jeroen Visbeek met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het leven van de excentrieke popster zat vol controverses, magie en tegenstrijdigheden. Hij predikte liefde en wilde de wereld helen, maar veranderde in een zombie en zong I'm Bad.

Het wonderkind werd in Ram geboren en in Weegschaal kwam het hoogtepunt van zijn roem. Stier vormde zijn narcisme en defensiemechanismes (perfectionisme) en Schorpioen verlichtte de pijn met drugs en een huwelijk. In Tweelingen ontmoette het tieneridool zijn tegenpool (zijn publiek) en in Boogschutter stichtte Michael zijn familie. Kreeft vormde de identiteit (Peter Pan, monsters, Messias) en Steenbok vormde het oordeel. Leeuw liet The King of Pop stralen en Waterman liet hem herrijzen uit de dood. Maagd creëerde de fantasiewereld in Neverland en Vissen openbaarde de geheimen van de kindervriend.

Dit verrassende boek beschrijft Michaels complexe karakter, zijn opzwepende muziek, zijn verlangens, ambities en de relatie met de media en zijn vader. Gedreven door perfectie werd MJ bigger than life.

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 29 september 2022 © 2004-2022