enveloppe icoon facebook zoeken

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

voorkant boek Volkenkundige Astrologie, de verkenning

Koop paperback

prijs € 12,53

Paperback, 300 pagina's, zwart-wit met afbeeldingen
15,24 x 22,86 cm
2015

Koop eboek

prijs e-boek € 1,00

prijs excl BTW
PDF-formaat, 300 pagina's, kleur met foto's
2015

Volkenkundige Astrologie, de verkenning

Auteur: Jeroen Visbeek

Jeroen Visbeek presenteert een model waarin alle facetten van een volk een plaats hebben. Elke samenleving heeft vier manifestaties: welke uitgebreid worden beschreven: de aangeboren natuur, de aangeleerde cultuur, de omgevingsfactor techniek en de tijdsgebonden verbeelding. Deze kunnen worden verbonden met de vier elementen. De volkenkundige astrologie karakteriseert de aangeboren natuur van een samenleving. Aan het eind van het boek is er ruim aandacht voor verschillende typologieën van beschavingen. De typologie met de twaalf dierenriemtekens is hiervan het sluitstuk.

Bekijk de complete voorvertoning van dit boek.

Lees de inleiding van dit boek over de pijn van samen leven.

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 29 september 2022 © 2004-2022