enveloppe icoon facebook zoeken

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

Horoscoop met de getallen

Met de numerologie kan je inzicht krijgen over jezelf en je levensloop. Ieder mens heeft met zijn geboortedatum en geboortenaam een uniek getallenstelsel dat dienst doet als gids. Hier kan je een numerologische geboortehoroscoop laten berekenen en een advies voor je huidige situatie lezen. Persoonlijk gebruik ik de numerologie niet op deze manier, maar iedereen heeft zo zijn voorkeuren.
 Numerologie berekenen 
Te berekenen dag
Geboortedag
Geboortenaam
De berekening gaat automatische als je iets wijzigt.

Levensopdracht
Levensfase
Persoonlijk jaargetal
Persoonlijk maandgetal
Persoonlijk daggetal
Ascendant
Fundament
Verlangen
Zielsgetal
Bezieling
 Lees de karakters van de getallen 

Hier kan je de karakters lezen die in de duiding van de horoscoop worden gebruikt.

Persoonlijkheidsgetal 8

Je bent wie je bent en je karakter is nergens door te beïnvloeden. Je bent altijd bezig vooruit te komen in de wereld Je bezit een groot uithoudingsvermogen en een onuitputtelijke energiebron. Uit elke situatie haal je wat er in zit. Je komt dominerend over op andere mensen en bij tijden ben je dit ook, je geldingsdrang is enorm.
Hoe hard je het ook probeert het lukt je nooit om op de achtergrond te blijven. Voor je het weet heb je alweer de leiding op je genomen, en ben je aan het doen waar je goed in bent: organiseren en coördineren.
Je houdt van gezelligheid en hebt graag mensen om je heen, door je inzicht speel je vaak de bemiddelende rol als situaties uit de hand dreigen te lopen.
Je relatie is gericht op zuivere liefde, daar het voor jou heel belangrijk is gevoel te geven en te ontvangen. Je zult hier nooit gebrek aan hebben daar je altijd omringd bent door een grote groep bewonderaars. Voel jij je echter bedreigd binnen een relatie dan sluipt heel langzaam de jaloezie naar binnen, die je binnen de perken moet zien te houden daar dit anders heel extreme vormen aan kan nemen.
Door je sterke karakter kun je praktisch elk probleem overwinnen. Voor het verwerken is het verstandig om je voor een langere periode terug te trekken. Tot het moment dat zich een nieuwe uitdaging aandient die je wakker schudt en weer in beweging laat komen.
Je agenda is meestal een rommeltje, je komt je afspraken prima na, maar meestal moet je op het laatste moment nog alles regelen omdat je overal te laat aan begint. Als men zich van te voren aandient ziet je huis er prima uit, men zou alleen niet moeten zien hoe je het laatste half uur gerend heb om het zo netjes te krijgen.

Lees over de methode

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 24 juli 2021