enveloppe icoon facebook zoeken

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

Horoscoop met de getallen

Met de numerologie kan je inzicht krijgen over jezelf en je levensloop. Ieder mens heeft met zijn geboortedatum en geboortenaam een uniek getallenstelsel dat dienst doet als gids. Hier kan je een numerologische geboortehoroscoop laten berekenen en een advies voor je huidige situatie lezen. Persoonlijk gebruik ik de numerologie niet op deze manier, maar iedereen heeft zo zijn voorkeuren.
 Numerologie berekenen 
Te berekenen dag
Geboortedag
Geboortenaam
De berekening gaat automatische als je iets wijzigt.

Levensopdracht
Levensfase
Persoonlijk jaargetal
Persoonlijk maandgetal
Persoonlijk daggetal
Ascendant
Fundament
Verlangen
Zielsgetal
Bezieling
 Lees de karakters van de getallen 

Hier kan je de karakters lezen die in de duiding van de horoscoop worden gebruikt.

Persoonlijkheidsgetal 1

Je zult nogal eens op tegenstand stuiten in je omgeving, door je karakter dat erg explosief is. Je bent eigenzinnig en onafhankelijk, en laat je niet tegenhouden in dat wat je nastreeft. Je neemt je eigen beslissingen en neemt graag de leiding. Je voelt je baas in eigen lijf en huis en zult er voor zorgen dat je dat ook blijft.
Je bent altijd op zoek naar het uitbreiden van je bezit en mogelijkheden. Je bent spontaan, en bereid om iets te leren. Je bent een sterke persoonlijkheid, en werkt het best alleen. Je bent je heel goed bewust van je eigen kracht en zult niet gemakkelijk op de achtergrond functioneren, jij bent als de directeur van het circus die midden in de ring in de schijnwerpers wilt staan.
Binnen een relatie zoek je een sterke partner die het evenwicht in stand kan houden. Verdiep je echter wel eerst in de verlangens en verwachtingen van deze persoon, en bepaal of je daar aan kan en wil voldoen, voordat jij je hals over kop ergens in stort wat je uiteindelijk door je sterke karakter niet kan volbrengen.
Je houdt van uitgesproken mooie kleding, het liefst volgens de laatste mode, op elk feest zul je opvallen door de manier waarop je jezelf presenteert.
Je bent niet erg ingesteld op de behoeften van anderen daar je te veel bezig bent met je eigen leventje. De drang naar vrijheid in denken en handelen is sterk aanwezig; kijk uit dat het niet uitmondt in egoïsme. Je motto is ‘ik ben’, en dat zal je tegen elke storm in bewijzen.

Lees over de methode

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 24 juli 2021