enveloppe icoon facebook zoeken

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

Horoscoop met de getallen

Met de numerologie kan je inzicht krijgen over jezelf en je levensloop. Ieder mens heeft met zijn geboortedatum en geboortenaam een uniek getallenstelsel dat dienst doet als gids. Hier kan je een numerologische geboortehoroscoop laten berekenen en een advies voor je huidige situatie lezen. Persoonlijk gebruik ik de numerologie niet op deze manier, maar iedereen heeft zo zijn voorkeuren.
 Numerologie berekenen 
Te berekenen dag
Geboortedag
Geboortenaam
De berekening gaat automatische als je iets wijzigt.

Levensopdracht
Levensfase
Persoonlijk jaargetal
Persoonlijk maandgetal
Persoonlijk daggetal
Ascendant
Fundament
Verlangen
Zielsgetal
Bezieling
 Lees de karakters van de getallen 

Hier kan je de karakters lezen die in de duiding van de horoscoop worden gebruikt.

Persoonlijkheidsgetal 9

De drang die achter dit getal zit is voltooien. Vanuit deze drang zul je altijd eerst iets afmaken voor je aan iets nieuws begint. Je zult zelden met meerdere dingen tegelijk bezig zijn, omdat je er een hekel aan hebt je energie te versnipperen, je richt het liever op een groot project. Je bezit een enorme overtuigingskracht waarmee je anderen jouw standpunt duidelijk kunt laten zien. Voor jou is alles of niets, en er is geen tussenweg mogelijk.
Je liefde is groot en breed, en je voelt je veilig binnen een relatie waar je je hartstocht kwijt kunt. Als je liefde beantwoord wordt ben je de ideale partner. Wordt je liefde echter afgewezen, is het voor jou heel moeilijk los te laten en verder te gaan, en kun je een obsessie voor de persoon ontwikkelen, vanuit de drang om alles te voltooien.
Je bent zeker niet gierig te noemen, ieder die op je deur aanklopt mag meedelen in wat je op dat moment te geven hebt, kijk echter uit dat hier geen misbruik van wordt gemaakt. Ondanks dat bijna alles wat je aanpakt ook lukt, en je dus dat voordeel brengt waar je naar op zoek bent, zul je nooit helemaal tevreden zijn en altijd meer willen.
Je bezit een onzichtbaar verlangen, waardoor je steeds op zoek bent naar nieuwe uitdagingen. Je zou een uitvinder kunnen zijn vanwege je drang om te onderzoeken. Ondanks je sterke karakter, kun je bij echte tegenslag in paniek raken, tot je weer een lichtpuntje in het duister ziet wat je kunt vastpakken om de situatie weer ten goede te keren.
Leer je emoties in de hand te houden, omdat anders het evenwicht verstoord wordt waardoor je klachten van allerlei aard kunt krijgen. Zit je emotioneel goed in je vel dan is de wereld te klein voor al je mogelijkheden.

Lees over de methode

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 24 juli 2021