enveloppe icoon facebook zoeken

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

Horoscoop met de getallen

Met de numerologie kan je inzicht krijgen over jezelf en je levensloop. Ieder mens heeft met zijn geboortedatum en geboortenaam een uniek getallenstelsel dat dienst doet als gids. Hier kan je een numerologische geboortehoroscoop laten berekenen en een advies voor je huidige situatie lezen. Persoonlijk gebruik ik de numerologie niet op deze manier, maar iedereen heeft zo zijn voorkeuren.
 Numerologie berekenen 
Te berekenen dag
Geboortedag
Geboortenaam
De berekening gaat automatische als je iets wijzigt.

Levensopdracht
Levensfase
Persoonlijk jaargetal
Persoonlijk maandgetal
Persoonlijk daggetal
Ascendant
Fundament
Verlangen
Zielsgetal
Bezieling
 Lees de karakters van de getallen 

Hier kan je de karakters lezen die in de duiding van de horoscoop worden gebruikt.

Persoonlijkheidsgetal 2

Je bent iemand van tegenstellingen, altijd op zoek naar een passende tweede helft die de steun en aanvulling kan bieden waar je naar op zoek bent. Je bent niet iemand die zich prettig voelt in eenzaamheid je hebt altijd behoefte aan mensen om je heen, het liefst iemand die er speciaal voor jou is. Je keuze in kleding is onopvallend maar degelijk en netjes.
Je kunt moeilijk tot beslissingen komen door de eeuwige dualiteit in je geest. Gebruik je energie verstandig voor één doel tegelijk. Zeker omdat een keuze maken tussen verschillende dingen voor jou een te moeilijke opgave is door de twijfel die altijd weer omhoog komt. Leer de zon te zien, zonder je af te vragen wanneer het gaat regenen.
Als je nog niet in een relatie zit zul je er altijd naar op zoek zijn om daarmee je angsten en onzekerheid de baas te blijven. De mening van de buitenwereld is heel belangrijk voor je, en je trekt je alles aan wat een ander over jouw leven heeft te vertellen. Je bent dan ook sterk te beïnvloeden door anderen.
Je stemmingen kunnen snel wisselen van grote hoogte tot de diepste diepten, daarom kan de omgang met jou voor anderen moeizaam verlopen omdat ze vaak niet weten hoe met je om te gaan.
In je huis zal het bijna altijd netjes zijn omdat je een pietje precies bent. Je bent een harde werker, maar blijft het liefst op de achtergrond waar je in rust je werk kunt doen. Je verlangen naar vrede, rust en harmonie is groot, je bent attent en probeert je altijd aan te passen hoewel dit soms veel van je energie vergt.

Lees over de methode

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 24 juli 2021