enveloppe icoon facebook zoeken

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

Horoscoop met de getallen

Met de numerologie kan je inzicht krijgen over jezelf en je levensloop. Ieder mens heeft met zijn geboortedatum en geboortenaam een uniek getallenstelsel dat dienst doet als gids. Hier kan je een numerologische geboortehoroscoop laten berekenen en een advies voor je huidige situatie lezen. Persoonlijk gebruik ik de numerologie niet op deze manier, maar iedereen heeft zo zijn voorkeuren.
 Numerologie berekenen 
Te berekenen dag
Geboortedag
Geboortenaam
De berekening gaat automatische als je iets wijzigt.

Levensopdracht
Levensfase
Persoonlijk jaargetal
Persoonlijk maandgetal
Persoonlijk daggetal
Ascendant
Fundament
Verlangen
Zielsgetal
Bezieling
 Lees de karakters van de getallen 

Hier kan je de karakters lezen die in de duiding van de horoscoop worden gebruikt.

Persoonlijkheidsgetal 4

Je bent een bouwer, ijverig met een grote concentratie, werkt vastberaden aan het verbeteren van je positie, om op deze manier de zekerheid te creëren dat het je nooit aan iets zal ontbreken. Je angst ooit in armoede te moeten leven drijft je hiertoe.
In je beroep kun je vanwege je brede interesses bijna alle kanten op, je bent een harde werker en niet bang om vuile handen te maken, Je wilt veel verschillende dingen meemaken, daardoor zal je waarschijnlijk meerdere malen van beroep wisselen. Je hebt het gevoel van vrijheid nodig en kunt minder goed tegen beperkingen, daar dit je remt in je drang om te bouwen.
Je hebt veel variatie nodig in je leven en bent altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. Je leeft om te leren, en je leert om te leven. Door je inzet zal het je materieel goed gaan, waardoor je de mogelijkheid krijgt om te sparen, voor als het is een tijdje minder goed gaat.
Binnen een relatie ben je trouw en men weet wat men aan je heeft, je blik is altijd op de toekomst gericht en minder op het hier en nu. Mensen gaan graag met je om vanwege het vertrouwen dat je uitstraalt.
Je bent erg gesteld op een schoon huis en nette kleding.
Je houdt van een ordelijk bestaan, waar alles binnen vastgestelde regels verloopt. Bij tijden heb je sterk de behoefte om de natuur in te trekken om je accu weer even bij te laden en tot rust en inzicht te komen, je lichaam heeft dit nodig, dus probeer hier tijd voor vrij te maken.
Je delegeert verantwoordelijkheden, maar eist gehoorzaamheid als je eenmaal zelf een gezin gesticht hebt. Je hebt de neiging de sterren uit de hemel te plukken en zal je hele leven blijven proberen of het je lukt.

Lees over de methode

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 24 juli 2021