enveloppe icoon facebook zoeken

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

Horoscoop met de getallen

Met de numerologie kan je inzicht krijgen over jezelf en je levensloop. Ieder mens heeft met zijn geboortedatum en geboortenaam een uniek getallenstelsel dat dienst doet als gids. Hier kan je een numerologische geboortehoroscoop laten berekenen en een advies voor je huidige situatie lezen. Persoonlijk gebruik ik de numerologie niet op deze manier, maar iedereen heeft zo zijn voorkeuren.
 Numerologie berekenen 
Te berekenen dag
Geboortedag
Geboortenaam
De berekening gaat automatische als je iets wijzigt.

Levensopdracht
Levensfase
Persoonlijk jaargetal
Persoonlijk maandgetal
Persoonlijk daggetal
Ascendant
Fundament
Verlangen
Zielsgetal
Bezieling
 Lees de karakters van de getallen 

Hier kan je de karakters lezen die in de duiding van de horoscoop worden gebruikt.

Persoonlijkheidsgetal 5

Je bent eerlijk en rechtvaardig en ondanks de misère van het leven kun je dit behouden. Je bent rusteloos en kunt niet lang op een plaats zijn zonder nerveus te worden. Je bent altijd bang dat je de boot gemist hebt of het gras aan de andere kant groener is. Het valt je moeilijk je concentratie vast te houden, omdat je in je hoofd al weer onderweg bent naar de volgende bestemming. Door je drang om steeds te veranderen kom je in contact met veel verschillende mensen en achtergronden, waardoor je een uitstekende mensenkennis ontwikkelt.
Zolang je niet in een vaste relatie zit, zullen de liefjes elkaar snel afwisselen. Zodra je eenmaal je keus gemaakt hebt onderdruk je de neiging om weer verder te kijken en zet je voor de volle honderd procent in.
Je zult jezelf altijd zo tentoonstellen dat je in het middelpunt van de belangstelling staat, dit heeft je ego nodig om gestreeld te worden en te kunnen groeien.
Je houdt van lekker eten, uitgaan en al het goede wat het leven te bieden heeft. “Je leeft maar één keer, dus waarom zou je er niet van genieten” zou een uitspraak van jou kunnen zijn. Je kunt je verdiepen in een studie of goed boek met als doel je te ontwikkelen.
Bij de opvoeding van je kinderen ben je ruimdenkend, en vind je het bijbrengen van cultuur belangrijk, je zult ze zo breed mogelijk opvoeden en een goede basis meegeven voor hun verdere leven. Voor jou is vooruitgang verandering en verandering vooruitgang en dit is waar je voor leeft.

Lees over de methode

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 24 juli 2021