enveloppe icoon facebook zoeken

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

Horoscoop met de getallen

Met de numerologie kan je inzicht krijgen over jezelf en je levensloop. Ieder mens heeft met zijn geboortedatum en geboortenaam een uniek getallenstelsel dat dienst doet als gids. Hier kan je een numerologische geboortehoroscoop laten berekenen en een advies voor je huidige situatie lezen. Persoonlijk gebruik ik de numerologie niet op deze manier, maar iedereen heeft zo zijn voorkeuren.
 Numerologie berekenen 
Te berekenen dag
Geboortedag
Geboortenaam
De berekening gaat automatische als je iets wijzigt.

Levensopdracht
Levensfase
Persoonlijk jaargetal
Persoonlijk maandgetal
Persoonlijk daggetal
Ascendant
Fundament
Verlangen
Zielsgetal
Bezieling
 Lees de karakters van de getallen 

Hier kan je de karakters lezen die in de duiding van de horoscoop worden gebruikt.

Persoonlijkheidsgetal 6

Harmonie binnen relatie en gezin is waar je naar streeft, je bent gelukkig als je kunt zorgen voor hen die je lief zijn. Je bent een steun voor ieder die bij je komt uithuilen, en weet dan de juiste woorden te vinden om troost te kunnen bieden. Je relatie is gebaseerd op gevoel en warmte, je bent romantisch ingesteld, en probeert dit binnen de relatie levendig te houden.
Wel zul je in je leven vaak tegen problemen binnen de familie aanlopen die veel van je krachten zullen opeisen, maar je lijkt een oneindige veerkracht te bezitten die je helpt je hier over heen te zetten, want je streeft immers naar volmaakte harmonie.
Heb je de pech dat je partner niet romantisch is ingesteld, dan verpak je het in dromen van een dineetje bij kaarslicht met zachte muziek op de achtergrond, afgesloten door een tocht in een gondel over het water waar de maan op weerspiegeld en blijft dromen dat het ooit waarheid zal worden.
Je plichtsbesef is zo groot dat het je zeker geen makkelijk leven bezorgd. Daar je altijd bezig bent met de nood van een ander vergeet je soms tijd vrij te maken voor jezelf. Je voelt je verantwoordelijk voor bijna de hele wereld en dit gegeven drukt zwaar op je schouders.
Je bezit een goed inzicht in kleuren en experimenteert hier graag mee, ga ter ontspanning schilderen en je zult ontdekken dat je prachtige dingen creëert.
Leer jezelf op de voorgrond te plaatsen, geef niet alles weg, bewaar een klein beetje voor jezelf. Zoek op zijn tijd het strand en de zee op en geniet van de harmonie die het je brengt.

Lees over de methode

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 24 juli 2021