enveloppe icoon facebook zoeken

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Dierenriemmodel duidt Jeroen Visbeek allerlei levenscycli met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het is een universeel levensverhaal met een geboorte, groei, volwassenheid, ouderdom; in Ram wordt iets geboren, in Stier gaat het aarden, Tweelingen is de leertijd enzovoort ... tot en met het sterven in Vissen. Dit levensverhaal is hier te lezen voor uiteenlopende onderwerpen.

Horoscoop met de getallen

Met de numerologie kan je inzicht krijgen over jezelf en je levensloop. Ieder mens heeft met zijn geboortedatum en geboortenaam een uniek getallenstelsel dat dienst doet als gids. Hier kan je een numerologische geboortehoroscoop laten berekenen en een advies voor je huidige situatie lezen. Persoonlijk gebruik ik de numerologie niet op deze manier, maar iedereen heeft zo zijn voorkeuren.
 Numerologie berekenen 
Te berekenen dag
Geboortedag
Geboortenaam
De berekening gaat automatische als je iets wijzigt.

Levensopdracht
Levensfase
Persoonlijk jaargetal
Persoonlijk maandgetal
Persoonlijk daggetal
Ascendant
Fundament
Verlangen
Zielsgetal
Bezieling
 Lees de karakters van de getallen 

Hier kan je de karakters lezen die in de duiding van de horoscoop worden gebruikt.

Persoonlijkheidsgetal 7

Je zoekt naar een perfectie die zelden bereikt wordt, daar de tijd en rust niet genomen wordt om het leven voldoende te onderzoeken. Je visie op het leven wijkt af van de meerderheid, waardoor je vaak tegen onbegrip aanloopt. Probeer in situaties niet te snel in te grijpen, laat de dingen rustig op je af komen; dan behaal je de grootste successen.
Men snapt niet of wil niet snappen hoe jij tegen het leven aankijkt, dit maakt dat je vaak een eenzaam gevoel zal hebben. Bij het zoeken naar een relatie kan dit ook een struikelblok blijken te vormen. Daar jij op zoek bent naar een bepaald niveau van gevoel, wat slechts weinigen zullen bezitten.
Je leest, denkt en mediteert graag, en voelt de drang om je te verdiepen in spirituele, mystieke of filosofische zaken. Muziek sluit aan bij je gevoel en je bent heel muzikaal ingesteld. Dieren en vooral de zielige zwerfdieren trekken je aan, als je de mogelijk hebt zul je zeker een huisdier bezitten, omdat het gevoel zuiver is wat je uitwisselt, zij geven liefde zonder aanzien des persoon.
Je behoefte aan een rustige en vredige omgeving is groot, als er te veel lawaai is word je nerveus. Ondanks dat je graag in een relatie verkeert kun je gemakkelijk alleen wonen. Je hebt een dromerig iets over je wat andere aantrekt. In periodes zoek je de rust op die je nodig hebt om bij jezelf te komen en een dieper inzicht in het leven te krijgen.

Lees over de methode

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 24 juli 2021