Zoeken Contact
Aansprakelijkheid

Aan de teksten op deze site is de grootst mogelijke aandacht besteed, maar er kan geen garantie worden gegeven dat de informatie, zoals afgebeeld op uw beeldscherm, voor 100% correct is. U kunt geen rechten ontlenen aan deze teksten en informatie op deze website. Jeroen Visbeek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door eventuele fouten of onvolkomenheden op deze site.

Jeroen Visbeek behoudt zich tevens het recht voor om de informatie te wijzigen zonder enige aankondiging of bekendmaking vooraf.

Auteursrecht

Alle teksten, boeken, video's, animaties, webpagina's, zijn gemaakt door en het eigendom van Jeroen Visbeek, tenzij anders is vermeld.

Afbeeldingen van de boekomslagen zijn vrij te gebruiken (mits onbewerkt) om bijvoorbeeld bij een bespreking of product op uw eigen site te plaatsen.

Software van derden

Jeroen Visbeek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door eventuele fouten of onvolkomenheden van software van andere partijen welke op deze website zijn opgenomen. Het betreft de volgende software:

Deze software is binnen de website van Tijdgeest.nu opgenomen. U verlaat de website dus niet.

disclaimer privacywebsite bijgewerkt: 28 juni 2018