enveloppe icoon facebook zoeken

Donaties zijn welkom

Vanaf 2004 kan je hier gratis orakels raadplegen en informatie zoeken. Dit gaat niet vanzelf. Het kost tijd en geld om deze website te onderhouden. Ik waardeer uw donatie.
IBAN NL67 ABNA 0547202350
t.n.v. J. Visbeek

tarotkaart Munten 2

Je bent zelf het orakel!

Veel mensen zoeken het mysterie van het leven buiten zichzelf. Ze denken dat een relikwie, een heilig boek of een ufo hogere machten zijn. De waarheid is echter dat wat mensen buiten zichzelf zoeken, in de mens zelf zit. Elk antwoord, vertrouwen, liefde en kracht zit in jezelf. De orakels moet je zien als een gereedschap om je onderbewuste naar de oppervlakte te brengen. En omdat het orakel een hulpmiddel is, werkt het ook met de computer. Essentieel bij het aanboren van het mysterie is dat je moet geloven in het ritueel, maar vergeet ook nooit dat het ritueel op zichzelf een illusie is. Het geloof in het ritueel opent het kanaal tussen je ware zelf en het Universum.

voorkant boek Tarot Reisgids voor dwazen

prijs € 12,90

Nederlands
juli 2022
paperback
86 pagina's
kleur met afbeeldingen
19 x 19 cm
Uitgeverij Zodiak

Alleen te bestellen bij uitgeverij Zodiak.

Ook leverbaar als ePUB
prijs eboek € 6,00

Bestel boek

Tarot Reisgids voor dwazen

Auteur: Jeroen Visbeek

Deze reisgids helpt alle dwazen in hun zoektocht naar zelfverwezenlijking. Iedereen is net als de Dwaas onschuldig in het leven gestapt en probeert zijn schat te vinden. De tarotkaarten verbeelden opgaves die we ons hele leven tegenkomen. Bij grote en kleine vraagstukken geeft een kaartlegging met de Tarot op een wonderbaarlijke manier inzicht in je onbewuste patronen, verlangens, relaties en reacties.

Met de treffende beschrijvingen van de 78 kaarten kan je direct aan de slag. Daarnaast krijg je een rondleiding in de verborgen samenhang van de kaarten. Aan bod komen het yin-yangprincipe, numerologie, de vier elementen en de levenscycli van de kaarten.

  • met inzichtelijke achtergronden
  • met meerdere voorbeeldleggingen
  • beschrijving van alle kaarten: visueel, psychisch, symbolisch, praktisch

Dit toegankelijke boek geeft je de handvatten om bewuster jouw reis te vervolgen.

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 29 september 2022 © 2004-2022