enveloppe zoeken

Onthulling van het geheim van de Wijzen

In het boek Wat de Wijzen al wisten laat Jeroen Visbeek zien hoe zij de geboorte van Jezus en daarmee het begin van de christelijke beschaving uit de sterren konden aflezen. Lees meer …

boekomslag Wat de wijzen al wisten

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Al 16 jaar alles over de geest van de tijd

Jeroen Visbeek (1967) modelleert de tijdgeest met het Dierenriemmodel en Tijdgeestmodel. Het Dierenriemmodel is gebaseerd op de cyclus van de dierenriemtekens. In het Tijdgeestmodel wordt met behulp van de precessiekalender jaartallen en tijdperken van beschavingen verbonden met het Dierenriemmodel.

Visbeek publiceert boeken, artikelen, biografieën met het Dierenriemmodel en Tijdgeestmodel. Zijn onderwerpen zijn de beschavingen, maatschappij, culturen, volkeren, spiritualiteit, levensritmes en het universum. Vanuit zijn universitaire technische achtergrond en zijn brede interesse in esoterie verbindt hij verschillende waarheidsperspectieven. Een deel van zijn werk publiceert Visbeek op deze website.

Deze website is in 2004 opgezet onder het subdomein www.jvisbeek.dds.nl en sinds 2012 staat de website in zijn huidige opzet onder de domeinnaam tijdgeest.eu. Vanaf 2013 plaatst Visbeek geregeld een weblog over de tijdgeest.

De video's op deze website zijn ook te vinden op een YouTube-kanaal.

BIOGRAFIE

Jeroen Visbeek (1967) heeft Bouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft. Na het succesvol afronden van zijn studie werd hij werkzaam als bouwkundig projectleider. Hij bekwaamde zich in het webdesign en richtte een webdesignbureau op.

Daarnaast is hij gefascineerd door de astrologie en in het bijzonder de cyclus van de dierenriemtekens. Met deze cyclus ontwikkelde hij het Dierenriemmodel. De twaalf tijdperken van dit model past hij toe in zijn boeken waarin hij de levensloop beschrijft van bekende personen, volkeren, culturen, bedrijven en bedrijfstakken. Met het Dierenriemmodel schrijft hij in opdracht levensverhalen.

Op basis van het Dierenriemmodel ontwikkelde Jeroen het Tijdgeestmodel waarmee beschavingen en culturen kunnen worden geduid met tijdperken van 2000, 180 en 15 jaar. Over het Tijdgeestmodel heeft Jeroen het boek Wat de wijzen al wisten geschreven.

Andere onderwerpen waar Jeroen zijn gedachten over laat gaan zijn spiritualiteit, esoterie, het bewustzijn, leven, heelal, de evolutie, en de menselijke psyche. Steeds probeert Jeroen oude esoterische wijsheden in te passen in de moderne wetenschappelijke inzichten.

Uitgegeven boeken van Jeroen Visbeek

Boek voorkant Wat de wijzen als wisten Wat de wijzen al wisten, 2019
Boek De Universele Levenscyclus De universele levenscyclus, 2018
Boek De Ronde van Frankrijk De Ronde van Frankrijk
voorkant boek biografie Michael Jackson Michael Jackson, een astrologisch levensverhaal, 2018
voorkant boek biografie Adolf Hitler Adolf Hitler, een astrologisch levensverhaal, 2018
voorkant boek biografie Napoleon Bonaparte Napoleon Bonaparte, een astrologisch levensverhaal, 2018
Boek Het pad naar onze upgrade Het pad naar onze upgrade, 2016
Boek Volkenkundige Astrologie, de verkenning Volkenkundige Astrologie, de verkenning, 2015
Boek De Ronde van Frankrijk De Ronde van Frankrijk, 2014
Boek de Levensmolen De levensmolen met de sterrenbeelden 2014
Boek De Tijdgeest De Tijdgeest, 2014 (niet meer leverbaar)
Boek ItaliŽ, de gelaarsde leeuw Italië, de gelaarsde leeuw, 2011
Amsterdam, kreeftstad in Holland Amsterdam, kreeftstad in Holland, 2011
Boek De vliegende mens De Vliegende Mens, 2009
Boek Het levensverhaal van de spoorwegen Het levensverhaal van de spoorwegen, 2009
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 8 december 2019