enveloppe icoon facebook zoeken

Tarot Reisgids voor dwazen

Dit toegankelijke boek geeft je de handvatten om bewuster jouw reis te vervolgen. Lees meer …

boekomslag Tarot reisgids voor dwazen

Met het Tijdgeestmodel duidt Jeroen Visbeek de geest van de tijd met behulp van de precessiekalender en het Dierenriemmodel. Uit het Tijdgeestmodel volgen cycli (met jaartallen) voor beschavingen met tijdperken van 2000, 180 en 15 jaar. Over het Tijdgeestmodel schrijft Jeroen boeken, artikelen en een blog. Het model presenteert hij in lezingen, radioprogramma's en eigen video's.

Nieuw Boek

De Vliegende Mens

gevechten om primeurs, klanten, macht en vrijheid

Auteur: Jeroen Visbeek

Reis mee met de turbulente geschiedenis van de vliegende mens aan de hand van de cyclus van de dierenriemtekens. Twee grote tijdperken liggen achter ons. De heroïsche Ram (1780-1900) steeg op met zijn luchtballon en de praktische Stier (1900-1920) bouwde vliegmachines. Nu gaat de gespleten Tweelingen (2020-2140) alle uitvindingen combineren in hybride toestellen met de vliegende auto als stip op de horizon.

In de geordende tijdperken krijgen de vele aspecten van de luchtvaart hun geëigende plaats; van de eerste waaghalzen tot de ruimterace van NewSpace, de techniek en veiligheid, en van angstaanjagende bommenwerpers tot de moordende concurrentie tussen de luchtvaartmaatschappijen. Voor de toekomst brengt de verduurzaming nieuwe uitdagingen.

Lees over de spannende strijd van de luchtvaartpioniers die de eersten wilden zijn, over de luchtgevechten tussen de wolkenridders en de prijsvechters die strijden om de klant. Maar ten diepste gaat deze strijd om het ideaal van vrijheid. Fasten your seatbelt!

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 29 september 2022 © 2004-2022