enveloppe icoon facebook zoeken

Tarot Reisgids voor dwazen

Dit toegankelijke boek geeft je de handvatten om bewuster jouw reis te vervolgen. Lees meer …

boekomslag Tarot reisgids voor dwazen

Met het Tijdgeestmodel duidt Jeroen Visbeek de geest van de tijd met behulp van de precessiekalender en het Dierenriemmodel. Uit het Tijdgeestmodel volgen cycli (met jaartallen) voor beschavingen met tijdperken van 2000, 180 en 15 jaar. Over het Tijdgeestmodel schrijft Jeroen boeken, artikelen en een blog. Het model presenteert hij in lezingen, radioprogramma's en eigen video's.

Pateo Radio

Jeroen Visbeek was op 11 mei 2016 gastspreker in Pateo Radio; een wekelijkse talkshow op internet gepresenteerd door Johan Oldenkamp. In deze aflevering sprak Jeroen voornamelijk over het begrip tijdgeest waarbij hij met behulp van 2000-jarige, 180-jarige en 15-jarige astrologische tijdperken een duiding maakt van de tijdgeest.


Beluister de radio-uitzending van 11 mei 2016.

logo Pateo Radio

Radioprogramma Kulti Kulti

Jeroen Visbeek was op 10 oktober 2015 gast in het radioprogramma Kulti Kulti op Salto StadsFM, gepresenteerd door Robert Weijers. In een openhartig interview van 20 minuten spreekt Jeroen over astrologie, homoseksualiteit en zijn eigen levensfase.


Beluister de hele radio-uitzending van 10 oktober 2015.

logo Kulti Kulti

Radioprogramma Pararadio

Jeroen Visbeek is meerdere malen gastspreker geweest in het programma ParaRadio bij het multicultureel radiostation Radiomart. Dit programma wordt verzorgd door Atlantic Healing.


Beluister de radio-uitzending van 9 november 2014 met het onderwerp culturen en tradities.


Beluister de radio-uitzending van 22 juni 2014 met het onderwerp astrologie.

logo Martradio
Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 3 juli 2024 © 2004-2024