enveloppe zoeken

Onthulling van het geheim van de Wijzen

In het boek Wat de Wijzen al wisten laat Jeroen Visbeek zien hoe zij de geboorte van Jezus en daarmee het begin van de christelijke beschaving uit de sterren konden aflezen. Lees meer …

boekomslag Wat de wijzen al wisten

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Met het Tijdgeestmodel duidt Jeroen Visbeek de geest van de tijd met behulp van de precessiekalender en het Dierenriemmodel. Uit het Tijdgeestmodel volgen cycli (met jaartallen) voor beschavingen met tijdperken van 2000, 180 en 15 jaar. Over het Tijdgeestmodel schrijft Jeroen boeken, artikelen en een blog. Het model presenteert hij in lezingen, radioprogramma's en eigen video's.

Pateo Radio

Jeroen Visbeek was op 11 mei 2016 gastspreker in Pateo Radio; een wekelijkse talkshow op internet gepresenteerd door Johan Oldenkamp. In deze aflevering sprak Jeroen voornamelijk over het begrip tijdgeest waarbij hij met behulp van 2000-jarige, 180-jarige en 15-jarige astrologische tijdperken een duiding maakt van de tijdgeest.


Beluister de radio-uitzending van 11 mei 2016.

logo Pateo Radio

Radioprogramma Kulti Kulti

Jeroen Visbeek was op 10 oktober 2015 gast in het radioprogramma Kulti Kulti op Salto StadsFM, gepresenteerd door Robert Weijers. In een openhartig interview van 20 minuten spreekt Jeroen over astrologie, homoseksualiteit en zijn eigen levensfase.


Beluister de hele radio-uitzending van 10 oktober 2015.

logo Kulti Kulti

Radioprogramma Pararadio

Jeroen Visbeek is meerdere malen gastspreker geweest in het programma ParaRadio bij het multicultureel radiostation Radiomart. Dit programma wordt verzorgd door Atlantic Healing.


Beluister de radio-uitzending van 9 november 2014 met het onderwerp culturen en tradities.


Beluister de radio-uitzending van 22 juni 2014 met het onderwerp astrologie.

logo Martradio
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 8 december 2019