enveloppe zoeken

Denken over de geest van de tijd

Jeroen Visbeek (1967) modelleert de tijdgeest met de cyclus van de dierenriemtekens. Vanuit zijn universitaire technische achtergrond en zijn brede interesse in esoterie verbindt hij verschillende waarheidsperspectieven. Hij schrijft boeken, artikelen, biografieën, en een weblog over de maatschappij, culturen, volkeren, spiritualiteit, levensritmes en het universum.

BIOGRAFIE

Jeroen Visbeek (1967) heeft Bouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft. Na zijn studie is hij acht jaar werkzaam geweest als bouwkundig projectleider. Op zijn 33ste levensjaar besloot hij om zijn bakens te verzetten. Hij bekwaamde zich in het webdesign. Hij richtte zijn eigen webdesignbureau VISW3B op. In dezelfde tijd raakte hij gefascineerd door de astrologie en het begrip tijdgeest. Hij zag in dat het leven zich ontwikkelt langs de cyclus van de dierenriemtekens. In ram wordt iets geboren, in stier gaat het aarden, tweelingen is de leertijd enzovoort … tot en met het sterven in vissen. Deze universele cyclus met twaalf tijdperken past hij toe op bekende personen, volkeren, culturen, bedrijven en bedrijfstakken. Hij beschrijft het leven van bijvoorbeeld de luchtvaart niet met een horoscoop, maar met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. In 2015 heeft hij hierover elf originele boeken geschreven.

Daarnaast heeft hij artikelen geschreven over spiritualiteit en astrologie, welke te lezen zijn op deze website. Andere onderwerpen die worden beschreven zijn het bewustzijn, het heelal, evolutie, de menselijke psyche. Steeds probeert Visbeek oude esoterische wijsheden in te passen in onze moderne wetenschappelijke inzichten.

Uitgegeven boeken bij Lulu.com

Het pad naar onze upgrade, 2016
Volkenkundige Astrologie, de verkenning, 2015
De Ronde van Frankrijk, 2014
Michael Jackson, een astrologisch levensverhaal, 2014
Adolf Hitler, een astrologisch levensverhaal, 2014
Napoleon Bonaparte, een astrologisch levensverhaal, 2014
De levensmolen met de sterrenbeelden 2014
De Tijdgeest, 2014
ItaliŽ, de gelaarsde leeuw, 2011
Amsterdam, kreeftstad in Holland, 2011
De Vliegende Mens, 2009
Levensverhaal van de spoorwegen, 2009

disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 17 juli 2019