enveloppe zoeken

Onthulling van het geheim van de Wijzen

In het boek Wat de Wijzen al wisten laat Jeroen Visbeek zien hoe zij de geboorte van Jezus en daarmee het begin van de christelijke beschaving uit de sterren konden aflezen. Lees meer …

boekomslag Wat de wijzen al wisten

Uw levensverhaal in boekvorm

Bent u benieuwd naar uw eigen levensverhaal op basis van het Dierenriemmodel? Jeroen Visbeek schrijft uw persoonlijke levensverhaal voor de aantrekkelijke prijs van € 290. Lees meer …

boekomslag levensverhaal

Al 16 jaar alles over de geest van de tijd

Jeroen Visbeek (1967) modelleert de tijdgeest met het Dierenriemmodel en Tijdgeestmodel. Het Dierenriemmodel is gebaseerd op de cyclus van de dierenriemtekens. In het Tijdgeestmodel wordt met behulp van de precessiekalender jaartallen en tijdperken van beschavingen verbonden met het Dierenriemmodel.

Visbeek publiceert boeken, artikelen, biografieën met het Dierenriemmodel en Tijdgeestmodel. Zijn onderwerpen zijn de beschavingen, maatschappij, culturen, volkeren, spiritualiteit, levensritmes en het universum. Vanuit zijn universitaire technische achtergrond en zijn brede interesse in esoterie verbindt hij verschillende waarheidsperspectieven. Een deel van zijn werk publiceert Visbeek op deze website.

Deze website is in 2004 opgezet onder het subdomein www.jvisbeek.dds.nl en sinds 2012 staat de website in zijn huidige opzet onder de domeinnaam tijdgeest.eu. Vanaf 2013 plaatst Visbeek geregeld een weblog over de tijdgeest.

De video's op deze website zijn ook te vinden op een YouTube-kanaal.

disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 8 december 2019