enveloppe icoon facebook zoeken

Donaties zijn welkom

Vanaf 2004 kan je hier gratis orakels raadplegen en informatie zoeken. Dit gaat niet vanzelf. Het kost tijd en geld om deze website te onderhouden. Ik waardeer uw donatie.
IBAN NL67 ABNA 0547202350
t.n.v. J. Visbeek

tarotkaart Munten 2

Al 19 jaar alles over de geest van de tijd

Jeroen Visbeek (1967) modelleert de tijdgeest met het Dierenriemmodel en Tijdgeestmodel. Het Dierenriemmodel is gebaseerd op de cyclus van de dierenriemtekens. In het Tijdgeestmodel wordt met behulp van de precessiekalender jaartallen en tijdperken van beschavingen verbonden met het Dierenriemmodel.

Visbeek publiceert boeken, artikelen, biografieën met het Dierenriemmodel en Tijdgeestmodel. Zijn onderwerpen zijn de beschavingen, maatschappij, culturen, volkeren, spiritualiteit, levensritmes en het universum. Vanuit zijn universitaire technische achtergrond en zijn brede interesse in esoterie verbindt hij verschillende waarheidsperspectieven. Een deel van zijn werk publiceert Visbeek op deze website.

Deze website is in 2004 opgezet onder het subdomein www.jvisbeek.dds.nl en sinds 2012 staat de website in zijn huidige opzet onder de domeinnaam tijdgeest.eu. Vanaf 2013 plaatst Visbeek geregeld een weblog over de tijdgeest.

De video's op deze website zijn ook te vinden op een YouTube-kanaal.

Deel deze pagina
disclaimer en privacy Contact website bijgewerkt: 29 september 2022 © 2004-2022